Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Epäsäännöllisten työaikojen vuoksi yhteydenotot:

Tilaukset mielellään viimeistään 7-14 arkipäivää etukäteen. Hää- ja erikoiskakut, sekä erikoiskakkukoristeet ovat hyvä tilata heti kun juhlien päivämäärä varmistuu. Vastaan viestiinne saman päivän aikana, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Kaikki tuotteet tehdään elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa. Valmistan tilauksesta myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös viljoja ja pähkinää. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä. Kakunkoristeille myös postitus!


Maksu

Tuotteet maksetaan ennakkomaksuna tilille, jolloin laskutuslisä on 2,9€ tai käteismaksuna noudettaessa. Maksutapa varmistetaan tilauksen vahvistamisen yhteydessä. Ennakkomaksua varten saat maksutiedot sähköpostiisi. Maksaessasi tilille, suorituksen tulee näkyä tilillä viimeistään kaksi vuorokautta ennen hakuajankohtaa.

Yli 50€:n koristetilaukset maksetaan etukäteismaksuna tilille. Isoissa kakkutilauksissa varausmaksu on 100€. Etukäteismaksut vähennetään tilauksen loppusummasta.

Tuotteista saa aina kuitin.


Tilauksen muutokset ja peruutukset

Kakkutilaukseen voi tarvittaessa tehdä muutoksia 7vrk ennen noutoajankohtaa. Koristeisiin muutoksia ei enää kerkeä tuolloin tehdä, koska ne valmistaminen aloitetaan hyvissä ajoin ennen juhlia.

peruuttamatta- tai noutamatta jätetyt (tai on peruutettu alle 2vrk ennen noutoa) tuotteet veloitetaan asiakkaalta kokonaan.

Mikäli asiakas on valinnut maksutavaksi tilisiirron, tilaus peruuntuu, ellei maksusuoritus näy tilillä kaksi vuorokautta ennen sovittua toimitusajankohtaa. (joten Ilmoitathan jos maksutapaasi tulee muutoksia!)

Isoissa kakkutilauksissa varausmaksua ei palauteta, jos tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta. Kyseistä päivää on tällöin pidetty varattuna eikä tilalle ole voitu ottaa muita tilauksia.

Tekijän sairastuminen

Jo maksetun tilauksen summa palautetaan maksajan tilille, muuta korvausta tilauksen peruuntumisesta tekijän puolelta ei makseta. Peruuntumisesta ilmoitetaan niin pian kuin on inhimillisesti mahdollista.


Nouto/kuljetus

Yhteystiedot

Makea Taide / Jaana Kakko
Sähköposti: jaana@makeataide.fi
Puhelin: 044 317 1988

Toimipaikka: Jääli, Oulu
y-tunnus: 2900754-8

(yhteydenotot mielellään sähköpostitse)

Tuotteet noudetaan sopimuksen mukaan kotileipomosta Jäälistä, osoitteesta Särkeläntie 51. (13km Oulun keskustasta.) 

Noutoaika sovitaan aina tilaajan kanssa erikseen. Pääsääntöisesti viikonlopun juhliin kakut noudetaan perjantaina klo 15.00-19.00 välillä tai lauantaina klo 10.00-15.00 välisenä aikana. Muut hakuajat tapauskohtaisesti. Sunnuntaina ei hakuja.

Noudatathan kakun kuljetuksessa varovaisuutta! Kakun tulee olla kuljetuksen aikana tasaisella alustalla (ei penkillä), sekä auton viileimmässä paikassa niin, ettei se pääse ajon aikana liikehtimään. Kuljetusvaurioista ei makseta korvausta. Kakut pakataan aina kakkulaatikoihin ja kakkualustoille.

Kakut hyväksytetään hakiessa asiakkaalla ja tämän jälkeen kakku on asiakkaan vastuulla.


Säilytys

Kakut säilytetään jääkaapissa ilman kupua tai kelmua, erillään makua/hajua antavista elintarvikkeista.
Suositeltava käyttöaika on noutopäivästä riippuen 2-3vrk kakun noudosta.


Palautusoikeus

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta. Postitettavista tuotteista lähetetään kuva asiakkaalle aina ennen postitusta. Jos tilaus perutaan ennen postitusta, peritään korvauksena tehdystä työstä puolet tuotteen sovitusta hinnasta.