Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Epäsäännöllisten työaikojen vuoksi yhteydenotot:

Tilaukset mielellään viimeistään 7-14 arkipäivää etukäteen. Hää- ja erikoiskakut, sekä erikoiskakkukoristeet ovat hyvä tilata heti kun juhlien päivämäärä varmistuu. Vastaan viestiinne saman päivän aikana, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Kaikki tuotteet tehdään elintarvikehuoneistoksi hyväksytyssä kotileipomossa. Valmistan tilauksesta myös erikoisruokavalioleivonnaisia, mutta huomioithan että samassa tilassa käsitellään myös viljoja ja pähkinää. Näin ollen valmiissa tuotteessa voi olla hyvästä hygieniasta huolimatta jäämiä. Kakunkoristeille myös postitus!


Maksu

Tuotteet maksetaan pääsääntöisesti ennakkomaksuna tilille. Nopealla aikataululla tehdyt tilaukset tapauskohtaisesti voidaan sopia käteismaksulla noudettaessa. Maksaessasi tilille, suorituksen tulee näkyä tilillä viimeistään kaksi vuorokautta ennen hakuajankohtaa.

Isoissa kakkutilauksissa varausmaksu 100€. Etukäteismaksut vähennetään tilauksen loppusummasta.

Tuotteista saa aina kuitin.


Tilauksen muutokset ja peruutukset

Kakkutilaukseen voi tarvittaessa tehdä muutoksia 7vrk ennen noutoajankohtaa. Koristeisiin muutoksia ei enää kerkeä tuolloin tehdä, koska niiden valmistaminen aloitetaan hyvissä ajoin ennen juhlia. 

Jos asiakas peruu tilauksen kokonaan, ennakkomaksuna maksettu tilaus maksetaan asiakkaalle takaisin, kun peruutus ilmoitetaan viimeistään 7vrk ennen sovittua hakupäivää. Tällöin jo valmiina olevat tilauksen sisältämät kakunkoristeet jää asiakkaan maksettavaksi.

Isoissa (yli 300e:n) kakkutilauksissa 100e:n varausmaksua ei palauteta, jos tilaus peruuntuu asiakkaan puolelta. Kyseistä päivää on tällöin pidetty varattuna, eikä siihen ole voitu ottaa muita tilauksia. Jos tilausta varten on jo ostettu tarvikkeita, joita ei voi hyödyntää muihin tilauksiin, ne jäävät myös asiakkaan maksettavaksi. 

Peruuttamatta- tai noutamatta jätetyt (tai on peruutettu alle 2vrk ennen noutoa) tuotteet veloitetaan asiakkaalta kokonaan.

Mikäli tilauksen maksutapana on tilisiirto, tilaus peruuntuu, ellei maksusuoritus näy tilillä kaksi vuorokautta ennen sovittua toimitusajankohtaa. Tekijä voi perua tilauksen, mikäli asiakas ei ole maksanut laskua eräpäivään mennessä, eikä ole pystytty yhteisymmärryksessä sopimaan uutta maksupäivää.  (joten Ilmoitathan jos maksutapaasi tulee muutoksia!)

Tekijän sairastuminen

Maksetun tilauksen summa palautetaan maksajan tilille, muuta korvausta tilauksen peruuntumisesta tekijän puolelta ei makseta. Peruuntumisesta ilmoitetaan niin pian kuin on inhimillisesti mahdollista.


Nouto/kuljetus

Yhteystiedot

Makea Taide / Jaana Kakko
Sähköposti: jaana@makeataide.fi
Puhelin: 044 317 1988

Toimipaikka: Jääli, Oulu
y-tunnus: 2900754-8

(yhteydenotot mielellään sähköpostitse)

Tuotteet noudetaan sopimuksen mukaan kotileipomosta Jäälistä, osoitteesta Särkeläntie 51. (13km Oulun keskustasta.) 

Noutoaika sovitaan aina tilaajan kanssa erikseen. Pääsääntöisesti viikonlopun juhliin kakut noudetaan perjantaina klo 15.00-19.00 välillä tai lauantaina klo 10.00-15.00 välisenä aikana. Muut hakuajat tapauskohtaisesti. Sunnuntaina ei hakuja.

Noudatathan kakun kuljetuksessa varovaisuutta! Kakun tulee olla kuljetuksen aikana tasaisella alustalla (ei penkillä), sekä auton viileimmässä paikassa niin, ettei se pääse ajon aikana liikehtimään. Kuljetusvaurioista ei makseta korvausta. Kakut pakataan aina kakkulaatikoihin ja kakkualustoille.

Kakut hyväksytetään hakiessa asiakkaalla ja tämän jälkeen kakku on asiakkaan vastuulla.


Säilytys

Kakut säilytetään jääkaapissa ilman kupua tai kelmua, erillään makua/hajua antavista elintarvikkeista.
Suositeltava käyttöaika on noutopäivästä riippuen 2-3vrk kakun noudosta.


Palautusoikeus

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta. Postitettavista tuotteista lähetetään kuva asiakkaalle aina ennen postitusta. Jos tilaus perutaan ennen postitusta, peritään korvauksena tehdystä työstä puolet tuotteen sovitusta hinnasta.


Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Makea Taide
Särkeläntie 51
90940 Jääli
Y-tunnus: 2900754-8
www.makeataide.fi
P. 044 317 1988

2. Rekisteriä hoitaa

Jaana Kakko
P. 044 317 1988
jaana@makeataide.fi

3. Rekisterin nimi

Makea Taide asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja voidaan käyttää laskutukseen, Makea Taiteen ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hallintaan ja asiakaspalvelun hoitamiseen, ylläpitämiseen, kehittämiseen, tarjonnan kohdentamiseen, analysointiin, palveluiden tuottamiseen sekä tarjoamiseen ja kehittämiseen, markkinointiin ja muihin tarkoituksiin.

4. Rekisterin tietosisältö

Rrkisteriin tallennettavia tietoja ovat: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, Lisäksi yhteydenottosi Makea Taiteelle ja siihen liittyvä viestintä, laskutustiedot, sekä tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista.

Henkilötiedot säilytetään vähintään asiakassuhteen keston ajan. Tietojen säilytyksessä noudatetaan lakisääteisiä velvotteita. Henkilötiedot pyritään pitämään oikeina ja ajantasaisina poistamalla tarpeettomia tietoja sekä päivittämällä vanhentuneita tietoja.

5. Tietojen luovutus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.
Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot säilytetään asianmukaisesti niin, että ne ovat vain rekisterinpitäjän ja kirjanpitotoimiston, sekä tarvittaessa viranomaisten saatavilla. Asiakkaan tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointiin.

6. Oikeus tutustua tietoihin

asiakkaalla on oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja on tallennettu ja tallella rekisterissä. Tietojen tarkistus ja palautus tapahtuu ottamalla yhteyttä rekisterin pitäjään. Pyynnön tulee olla kirjallinen ja allekirjoitettu. Asiakkaalla on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen ja tilauksen tallentaminen. Tuolloin tiedot poistetaan 1kk kuluessa tilauksen toimittamisesta.